έλα

Har nyss gjort färdigt franskan, ska snart plugga lite matte inför provet imorgon. Haha jag känner mig som en jävla pluggis som har pluggat hela veckan.. Men ibland så måste man! Vissa tränar ju hela veckan, så då kan ju jag plugga hela veckan :)
Har också varit väldigt kreaktiv i mitt rum idag måste jag säga, med många saker, här är ett exempel då jag klippte upp från en tidning och klistrade på min tidningshållare hihi ;D

Har också varit seriös och bakat en panis rulltårta,, haha ne men en rulltårta som blev jätte god och jätte bra :D Mamma ville döda mig för att min var bättre än hennes någonsin har varit ;)
Jag kallar det bara för TALANG!

Och om ni kommer ihåg förut då jag tappade min telefon i toalettstolen (ca 1 månad sen) Så fucka den upp sig helt och håller och jag har fått klara mig med en telefon för ''döva'' människor .. den har inget mellanläge. Antingen så ringer den för långt eller så fansanfullt fult högt att man nästan önska att man var döv.
Den är röd ful liten glider ur händerna och har ingen kamera, och knappt färgskärm. Det var till och med ett telefon företag som gav oss mobilen gratis. Sen idag så skulle vi fara och få en ny telefon i försäkring dock med självrisk 1500:- Men då får jag en exakt likadant mobil och jag hatar den mobilen.. Ursh för touch! Jag vet att jag låter bortskämt,, är säkert de också.. fråga min mamma.

Aja livet är hårt, och snart har jag egna pengar i börsen och då kan jag köpa precis var jag vill! Wiiii! Då ska jag och nån kompis dra till Stockholm och spana på stockholmskillar and shop til we drop.. Oh yeah!
I stockholm hittar man allt man behöver och lite till. Funderar att kanske åka dit till våren då jag har mycket pengar eller i Augusti då jag har ca 40 000 med sommarjobb + 1-2 månaders extra jobb! Fatta vad man kan shoppa för 40 000??? ;O SICK! Eller jag ska nog inte köpa kläder för 40 000. Men kanske för 39 000 ;D haha!
Jag fattar faktiskt inte att det är en månad kvar till JUL! Tiden går så extremt fort! Och då är det ett år sedan jag var i Thailand, då jag träffade Daniel! Snackar fortfarande med honom som en vän :) Det är bra att man håller kontakten tycker jag! Haha jag tror inte att jag har berättat hur vi träffades faktiskt! EN snabbid kommer här!

Han hade spanat in mig i flera dagar (det var ganske tydelig at du gjorde det heting) Sen när jag och min familj var på nyårsfesten på hotellet var han också där. Han satt och kollade på mig hela tiden ( jag också) Sen när det var färdigt gick bara hans familj upp till hotellet och han satt kvar på sin stol själv. Så jag tänkte vafan!! Jag åker hem om 3 dagar och jag är i Thailand på andra sidan jorden och jag lär aldrig se honom igen om inte jag gör någonting. Så jag gick bara fram och kysste han!! Hahaha kan fortfarande inte fatta att jag gjorde det! Mest för skojjs skull! Sen gick jag direkt till hotellrummet och efter 1 minut knackade det på dörren och det var han. Så hade han stulit en blomma från frukosten och gav den till mig och sa ( gott nytt år! ) Det var så jävla sött!! Haha ;D Sen dagen efter så var jag med honom hela dagen och jag for iväg med han och hans familj och åkte gokart och vi käkade ute och hah de var nog ett av dom bästa kvällarna i mitt liv måste jag erkänna.  Eller den bästa var nog när jag var i Turkiet!

Saknar han lite grann,, men jag gillar faktiskt en annan kille ;p

Nu ska jag inte sitta här och gå tillbaka i tiden utan jag ska tänka på framtiden (imorgon) matteprovet! Ska inte stressa upp mig men jag ska småplugga lite grann och kanske skriva en fusklapp eller nå ;D haha ne men Carina sa faktiskt att vi skulle få skriva saker som vi måste komma ihåg på en post-it lapp.
SÅ HADE KYSS!
pussmun_1208003187_1524045_thumb_28295869
Sluta inte läs min blogg!! Statistiken är jämn och fin och jag vill inte att den ska sjunka. Just nu ligger den på ca 60 unika besökare varje dag, ganska bra för att heta Cajsa-Stina Erixon. För jag kan ju inte kalla mig känd i stan! FÖr om jag hade varit de hade det nog varit betydligt mer!
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
www.cocoo.se -
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se Banner High Style - Handgjorda ringar till ett lågt pris!