Home

Har varit i stugan i helgen och tagit det lugnt, och det har varit värt det. Igår kväll vid 11-12 tiden for jag,victor, wilma, mamma, mormor och morfar ut med skotern på isen. Det var stjärnklart och norrskenet var precis ovanför oss. Jag såg även ett stjärnfall och jag glömde inte bort att önska mig nånting. Den som inte tror att jag är en livsnjutare kan ta sig i röven. Jag älskar verkligen djur och natur och att komma bort från allt är så underbart. Att bara lägga sig ner på isen och titta upp mot himlen är underbart. Jag brukar tänka; Tänk dom som aldrig får uppleva sånt här. Jag älskar att filosofera och den man gör sånt med är morfar. Han är världens bästa människa att prata med när man funderar på nånting. Vi brukar sitta och tänka på människor, naturen, jorden, universum och allt sånt där man blir tokig på att tänka på.
Innan vi gick ut på isen satt alla klistrade framför tven på Tv4 fakta i 2 timmar och såg filmen; HOME!
När filmen var slut fick man verkligen en tankeställare och jag har lust att få tag på den där filmen och visa den på skolan. För den måste ses även om man inte är särskilt intresserad i miljödokumentärer i övrigt så måste man se den.
Nu tänker jag lägga upp filmen på bloggen och den är jävligt lång. Men dom som inte ser den från börjar till slut lär ångra sig. Men jag tänker iallafall se den igen.
Jag blir ju helt förtrollad i musiken också!!

Eller jag gör så här,,, jag lägger upp både trailern och filmen så får ni välja vilken ni vill se.. ;)
PUSS


Klicka HÄR för att se filmen
(mycket bättre än Al Gores film)
och ni kan spola fram en bilt också om ni inte orkar se allt från början...


TRAILER


DOCK PÅ SPANSKA!
MINa bilder från igårKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
www.cocoo.se -
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se Banner High Style - Handgjorda ringar till ett lågt pris!