what a day!!!

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja eftersom att det är så mycket som har hänt dom här dagarna. Men jag kan ju börja från igår. Jag och Emma for iallafall till ett partääj som jag inte riktigt kommer ihåg vart det låg. Men det var iallafall jävligt kul där. VI sjöng karaoke och hade kul! Jag tog dom falska tonerna och Emma tog dom höga ;) For hem vid 11 tiden eftersom att jag skulle upp klockan 8 på morgonen och jobba.
Nu är vi på lördagen (alltså idag) då jag kom till Waynes vid 9 tiden. Det var sjukt mycket att göra och jag och mamma hann inte ens göra klart alla mackorna innan det blev kö. Sen var brorsan försenad 1 timme så jag fick både göra mat och diska allt till klockan 12. Sen kom Justina och Julia vid 11-12 tiden. Det var kö hela tiden och jag har inte fått göra annat än att skrika åt Justina och göra mat. Vi var 5 stycken idag som jobbade och flera okunniga. Och ibland behövs det till och med 6 stycken (kunniga) för att allt ska funka.
Vid 1-2 tiden ville jag bara lägga mig på golvet och dö. . + att jag har PMS humör så ibland visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta. Alltså fyfan vilken dag.. Skulle jag berätta allt skulle ni alla dö.
Det har bokstavligt talat varit blod,svett och tårar idag..


HÄr kommer lite bilder från igår och idag...

Gårdagens outfit!
(måste fixa utväxten)


lånade lite kläder av en snubbe! :)


Tråkig bild,,, synd att jag inte tog en bild efter jag hade dekorerat.. Fyfan vad fint jag gjorde!!! ;)
Med choklad och vitchoklad sås med färska hallon, blåbär och vinbär...;)

Nu ska jag se tv i ensamheten. Jag skulle egentligen ha farit till Emmas stuga idag men det blev inte,, och nu har familjen redan hunnit sticka till stugan så nu sitter jag själv hemma..
:(

P,s kolla igenom (säljes ur min garderob) en gång till för annars kastar jag kläderna! :)
PUSSMin älsklingslåt!!<3
spola fram ganska mycket på (in the air tonight) för att den ska bli bra ;) hihi
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
www.cocoo.se -
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se Banner High Style - Handgjorda ringar till ett lågt pris!